Σε μια εποχή γενικότερης «κρίσης» αγαθών, υλικών και πνευματικών, η ενασχόληση με νέες μορφές θεατρικής έκφρασης που προκύπτουν από το πάντρεμα γνωστών και δοκιμασμένων τεχνικών, λειτουργεί ως «φάρμακο» τόσο για τον ηθοποιό-περφόρμερ όσο και για το θεατή.

Έχοντας λοιπόν την ανάγκη να φτιάξουμε ένα «φάρμακο» κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας, δημιουργήσαμε τον πυρήνα μιας καινούριας θεατρικής ομάδας με κοινές απόψεις, κοινούς κώδικες και κοινούς στόχους.

Αν κοιτάξει κανείς τις προηγούμενες δουλειές των συντελεστών της ομάδας, καταλαβαίνει ότι η επιλογή του σωματικού αυτοσχεδιασμού ως μέσου έκφρασης ήταν αναπόφευκτη… Ο σωματικός αυτοσχεδιασμός σε συνδυασμό με τη μουσική, τις εκφράσεις του προσώπου, την κίνηση του σώματος και το ηχητικό περιβάλλον, δημιουργούν μια εντελώς νέα μορφή θεατρικής πράξης, που ενεργοποιεί με τρόπο ασυνήθιστο τη φαντασία του ηθοποιού και του θεατή και τους προσφέρει ένα τρόπο επικοινωνίας διαφορετικό από τους συνηθισμένους.

Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε όλοι, συντελεστές, περφόρμερς, θεατές, σ’ένα ταξίδι ψυχαγωγικό και να μοιραστούμε στιγμές που ελπίζουμε να είναι μαγικές.

Ομάδα επίPlay